Skjelvik kan få norsk lagkamerat i LA Galaxy

305
MLS logo

Tidligere ble det klart at Jørgen Skjelvik forlater Rosenborg til fordel for LA Galaxy etter å ha vært i RBK siden 2013. Nå spekuleres det i at nok en nordmann er ønsket av den amerikanske MLS-klubben.

Skjelviks tidligere lagkamerat, Ola Kamara, skal nemlig stå øverst på “Los Galacticos” ønskeliste. Kamara og Skjelvik er gamle lagkamerater fra tiden deres i Stabæk, og kjenner også hverandre fra det norske landslaget.

- Annonse -

LA Galaxy er på utkikk etter en ny angrepsspiller, og Ola Kamara har i to sesonger vist at han er blant de mest giftigste foran mål i MLS. I 2016 og 2017 banket Kamara inn henholdsvis 16 og 18 mål for Columbus Crew, og står dermed med imponerende 34 mål på 59 kamper. Dette tilsvarer et målsnitt på 0.57 mål per kamp.

Ola Kamara var en av hovedgrunnene til at Columbus Crew kom seg helt til finalen i Eastern Conference i år, hvor de tapte 1-0 sammenlagt over to kamper mot Toronto FC som endte opp med å vinne MLS Cup.

En annen spiller LA Galaxy-manager Sigi Schmid er ute å snuser på er den gamle storscoreren, Robin van Persie, men han skal etter sigende være bak Ola Kamara på Schmids ønskeliste.

 

 

 

Kilde: https://www.vg.no/sport/fotball/major-league-soccer/kamara-og-skjelvik-kan-bli-lagkamerater-i-la-galaxy/a/24209588/

Kommentarer

kommentarer