Skogheim: -Målet er å rykke opp!

620
Vegard Skogheim trener Asker. Foto; Asker Fotball

Vegard Skogheim og Asker har mål om å rykke opp fra PostNord-ligaen til Obosligaen denne sesongen.

-Vi har som mål å rykke opp. Bommer vi på det er det ikke så farlig, men vi vil gjerne være en del av de 32 øverste lagene i norsk fotball. Det er en sterk pulje, men det er ikke noe farlig å ha opprykk som målsetting, sier Asker-trener Vegard Skogheim til Fotballnerd.no.

– Er det realistisk med opprykk?

-Vi har en realistisk tro på at vi skal rykke opp og det viste vi i fjor. Ut ifra det vi gjorde i fjor er det realistisk. Vi brukte litt tid på å sette spillestilen i fjor, men vi er på et helt annet nivå nå, sier Skogheim og fortsetter:

- Annonse -

-Spillerne er bedre rustet i år enn i fjor, men når det er sagt så er sikkert andre mer oppmerksomme på oss i år enn i fjor, sier Skogheim.

Signerte treårskontrakt
Han signerte i vår en ny treårskontrakt med Asker.

-Klubben er veldig fin og har noen eget ved seg. Den samler både topp og bredde, har gatelag og et lag for psykisk utviklingshemmede. Det favner så mye og jeg skal forsøke å ta klubben et hakk videre. Målet er først å rykke opp i Obosligaen, sier Skogheim.

Han har forsterket laget med Obilor Okeke fra Skeid og Fisnik Kastrati fra KFUM på topp. På midtbanen har Trygve Aarstad Solberg fra Vålerenga kommet inn. Inn er også kommet Mathias Fjeld Gulliksen fra Strømsgodset og midtstopper junior Jesper Disen.

-Vi har mistet Sivert Strangstad til Egersund og Sivert E. Westerlund til Raufoss fra stammen i laget i fjor. Vi mangler fortsatt en venstreback pr. dags dato, sier Skogheim.

Nedstengt
Asker-treneren sliter med koronanedstengingen i Viken som så mange andre klubber.

-Vi er lukket ned og får ikke trent sammen. Det stikker noen kjepper i hjulene for oss. Det jeg ser av egentreningen så ser det bra ut. Taktisk og spillestilsmessig får vi ikke utviklet nå og det er litt dumt, sier Skogheim.

Ting er stengt ned til 11. april i Viken.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -