SKY: Hevder PSG vil hente denne spilleren

588

Paris Saint-Germain og Thomas Tuchel er på desperat jakt etter en ny spiller i den sentrale midtbanerollen.

Etter at Marco Verratti ble skadet i helgen, ble situasjonen til PSG-treneren Thomas Tuchel enda større. Og nå skal han ha krevd inn to nye spillere i januarvinduet. En av de skal være Bayern Münchens Renato Sanches. Portugiseren som også var på ønskelisten til hovedstadsklubben, i sommervinduet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Renato Sanchez kan havne i Premier League, men spilleren selv foretrekker en overgang til AC Milan(Foto: Twitter @FCBayern

 

Skal ha kontaktet Bayern

Nå skal PSGs sportsdirektør Antero Henrique ha tatt kontakt med Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidžić, om en mulig handel allerede i dette vinduet. Men der skal det også ha stoppet, da klubbene var et stykke unna hverandre i prislappen på spilleren. PSG skal ikke ha ønsket å imøtekomme det Bayern krever for spilleren, noe som skal ligge på 30 millioner euro. PSG var villig til å tilby 15 millioner euro for 21-åringen. Etter rapportene skal også den tyske storklubben ha avslått et salg av spilleren.

- Annonse -

PSG ønsker Paredes

Leandro Paredes fra Zenit St. Petersburg seiler opp som den klubben ønsker å hente. Hvor han også skal være enig med PSG, om en kontrakt på to år. her skal pariserne være villig til å blad opp 35 millioner euro. Men det kan fort bli en totalpakke på over 40 millioner euro. Noe som skal være for mye for PSG. Her skal forhandlingene fremdeles pågå mellom alle parter.

Ser også mot Everton

I tillegg til Paredes er Evertons Idrissa Gueye et alternativ for PSG. Antero Henrique skal ha lovet Tuchel to nye spillere innen overgangsvinduet stenger.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -