Sky: Monaco vil ikke slippe Fabinho

205

Fabinho ser ikke ut til å forlate Monaco til fordel for Manchester United i overgangsvinduet.

Fábio Henrique Tavares, eller bedre kjent som Fabinho, har i løpet av de siste ukene vært sterkt ryktet til Manchester United og Jose Mourinho denne sommeren. Mourinho var opptatt av å få den brasilianske høyrebacken Fabinho, til Old Trafford. Sky Sport hevder nå at spilleren blir i Monaco trolig denne sesongen også.

– Vi har snakket med en av lederne i klubben i løpet av morgen timene i dag. Dem skal ha fortalt oss at det er lite sannsynlig at spilleren forlater klubben denne sommeren.  For klubben er det viktig å beholde de spillerne, samtidig at klubben står veldig sterkt og kan si nei til andre klubber. Den troppen de har nå ønsker klubben og beholde inn mot Champions League gruppespillet, sier Bryan Swanson.

Det store spørsmålet er om Manchester United eller en annen Premier League-klubb vil sende inn et formelt bud.

- Annonse -

Fabinho har fortalt den franske avisen L’Equipe at han ikke hadde noe imot å bli værende i Monaco etter å ha kvalifisert seg til Champions League denne sesongen.

– Alle ønsker å spille Champions League, og det er ikke så ille å være i Monaco. Jeg har større muligheter her og spille Champions League en om jeg går til en annen klubb.

Monaco har kommet i gruppe med Tottenham, Leverkusen og CSKA Moskva i Champions League.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -