Sky Sports: Det gjenstår fortsatt en del før klubbene er enig

113

Det er fortsatt et stykke før West Ham og Marseille er enig om en overgang for Dimitri Payet. Det skriver Sky Sports.

Det er ingen hemmelighet at at West Hams Dimitri Payet ønsker å forlate klubben. En rekke medier mener å vite at Payet har et stort ønske om å returnere tilbake til sin tidligere klubb Olympique de Marseille, hvor han spilte før han ble hentet til Premier League, og West Ham.

Men så langt skal ikke West Ham ha vært noe lysten, på å selge sin stjernespiller. Noe som har ført til at klubbene er i en slags konflikt. Payet ønsker ikke å spille for West Ham lenger, og nekter derfor å være tilgjengelig for klubben.

Men et salg skal være like om hjørnet, om vi skal tro de ulike mediene. Nå skriver Sky Sports riktignok at West Ham vil ha £ 30 millioner for spilleren. Der stopper det riktignok for den franske Ligue 1-klubben Olympique de Marseille som ikke ønsker å betale mer en £ 25 millioner for Payet.

- Annonse -

Klubbene skal også være langt fra hverandre når det kommer til en avtale om en mulig overgang for franskmannen.  Spesielt ettersom ikke Marseille er villig til og betale 30 millioner for han.

Payet skal ha akseptert kontrakten med Marseille

Det er lite som tyder på at Dimitri Payet er West Ham-spiller på onsdag når «overgangsvinduet blir stengt». Det er beskrevet som den lengste og største overgangs-sagaen i Januar. Hva som skjer med spilleren, når vinduet stenger på Onsdag er det ingen som vet, hverken spiller og dog ikke klubbene.

I alle fall skal Dimitri Payet ha akseptert Marseilles kontraktsforslag. Det skriver French Football News.  Ifølge de skal Payet ha blitt enig om å komme til de, om klubben kjøper han fra West Ham.

Avtalen skal være frem til 2021, og han vil tjene rundt 50 millioner i året. Det som mangler er bare at klubbene kommer til enighet, om en overgang for franskmannen. Skulle avtale ikke de to klubbene, ha kommet til enighet før 31. januar. Da skal klubben i stedet prøve å få han på en låneavtale for Payet.

Payet kom til West Ham i 2015, da han ble kjøpt for 110 millioner kroner. Han har siden den gang scoret 15 mål på  60 kamper for klubben, men etter å ha informert klubben om at han nekter å spille for klubben, har han trent med West Hams U23 lag.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -