Slaven Bilic: Payet ønsker ikke å spille for West Ham

167
Dimitri Payet Er han på vei vekk? Foto: Wikimedia Commons

Midtbanemagikeren Dimitri Payet hadde en forrykende sesong i West Ham-drakten forrige sesong. På 30 kamper scoret han 9 mål og sørget for 12 assist. Han bidro med andre ord sterkt til West Hams 7. plass i ligaen. Franskmannen har ikke klart å følge opp fjorårssesongen og skal nå ønske seg vekk fra London-klubben.

Det var ikke bare i Premier League at den franske midtbanespilleren gjorde seg bemerket. I sommerens EM scoret han noen viktige mål for vertsnasjonen som tok seg til finalen. Desverre endte finalen i tap mot Portugal og det var nok en gan klart for hverdagen i Premier League.

Dimitri Payet fikk som de fleste andre spillere som deltok under EM litt lengre fri enn spillere som ikke deltok. Ryktene verserte om mulige overganger til blant annet Arsenal og Real Madrid. Men da overgangsvinduet stengte var han fremdeles West Ham-spiller.

Ønsker å spille Champions League

West Hams manager bekrefter i morgentimene at Payet ikke lenger ønsker å spille for West Ham. Midtbanespilleren har enda ikke funnet frem til den gode formen og står med kun to mål i det sesongen er halvspilt.

- Annonse -

Grunnen til at franskmannen skal ønske seg bort er mulighetene for å spille Champions League. Payet har tidligere uttalt i et intervju med fransk radio at han savner å spille i den gjeveste turneringen i europeisk fotball. Og slik som situasjonen er i West Ham nå er de langt unna å kunne kjempe om kvalifisering til Champions League.

Dimitri Payet insisterer på at han til tross for sine personlige ønsker, vil gjøre sitt beste for West Ham så lenge han spiller der. Han har også uttalt at han ikke ønsker en krangel med West Hams manager. Og at når tiden er inne for en overgang så vil han forsikre West Ham om at de får «en bit av kaka».

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -