Søderlund klar for Rosenborg

337

Alexander Søderlund er klar for sin andre periode i Rosenborg-drakten.

Rosenborg og St. Etienne er enige om en overgang for Alexander Søderlund. Kraftspissen har skrevet under for tre år med trønderklubben. Spilleren satte torsdag morgen seg på flyet til Trondheim.

Det blir utrolig godt å komme tilbake og jeg ser frem til å glede meg til å gå på trening hver dag igjen, sier Søderlund til rbk.no

Landslagsspissen ønsket et klubbskiftet

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har trivdes i Frankrike. Når treningene er ferdige har det ikke vært stort å finne på. Jeg gleder meg å ha et liv utenom fotballen når jeg nå er tilbake i Rosenborg. Det sosiale har ikke vært all verden, forteller han.

- Annonse -

For St.Etienne har det blitt 12 kamper denne sesongen, og de fleste som innbytter.

I RBK får han en stor konkurranse om plassen med Nicklas Bendtner. Det ser ikke Søderlund på som et problem. – Jeg har hørt at Nicklas er en veldig bra fyr, og jeg gleder meg til å se han på trening og spille sammen med han. Jeg er imponert av det han fikk til i fjor, sier Søderlund.

Alexander Søderlund står oppført med 92 kamper og 50 mål for RBK før han nå skal fortsette jakten på flere nettkjenninger.

Vil du være med på vår storsatsing?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -