Sokratis til Arsenal?

576
I Tyskland har det oppstått rykter angående framtiden til Dortmunds forsvarssjef Sokratis Papastathopoulos. Bilde: Werner100359, Wikimedia.

Den tyske avisen Bild melder i dag at Borussia Dortmunds forsvarssjef Sokratis Papastathopoulos er veldig nær en overgang til Arsenal. 29-åringens kontrakt med Dortmund varer til sommer 2019.

Ifølge den tyske sportsavisen kicker er også andre klubber (Juventus og Manchester United) interessert i å kjøpe den greske midtstopperen. Kicker beretter også at Dortmund ønsker å fornye kontrakten, men at klubbens tilbud ikke oppfyller spillerens ønsker.

Overgangen skal, ifølge kickers informasjon, ikke være så nær som Bild skriver. Avisen skriver at Arsenal har de beste sjansene, også fordi Sokratis’ venner Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang spiller for klubben. Likevel avhenger en eventuell overgang også av Arsenals nye manager, og per dags dato er det fortsatt uvisst hvem som leder klubben neste sesong.

Sokratis har siden Hummels’ overgang til Bayern 2016 vært den ubestridte forsvarssjefen i klubben. Hvis han ikke ønsker å signere en ny kontrakt med Dortmund, er overgangsvinduet i sommeren den siste muligheten for klubben å tjene mye penger på ham.

- Annonse -

Sokratis kom i 2013 fra Werder Bremen til Dortmund, og har spilt 128 kamper i Bundesliga for klubben (sju mål). For Hellas har Sokratis spilt 79 landskamper så langt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -