Southampton fortsetter den gode formen

143

Southampton har hverken sluppet inn mål eller tapt siden Fraiser Forster kom tilbake fra skade. Det skulle også West Ham få unngjelde.

Ronald Koeman har fått ordentlig skikk på mannskapet sitt etter en noe skranglete sesong så langt.Mot West Ham var The Saints ute etter å fortsette den gode formen og det var nettop hjemmelaget som kom best i gang.
Etter ni minutter kom Southampton på sin høyreside og ballen havnet hos Victor Wanyama som fikk kranglet ballen forran mål hvor ballen ble møtt av Maya Yoshidas høyrefot og Japaneren sendte hjemmelaget i føringen.

Southampton fortsatte å være det førende laget i kampen og var nærmere 2-0, en det gjestene fra London var en utligning, men lagene gikk til pause på 1-0.

Streng utvisning

Lagene kom uendret ut til de siste 45.minuttene og det var ikke stort å melde fra om før det var spilt 10.minutter av den andre omgangen da Victor Wanyama ble vist det røde kortet av dommer Mark Clattenburg.
Wanyama taklet franske Dimitri Payet bakfra, og ved første øyekast så det ut som meget stygg takling og et soleklart rødt kort.

Men tv-bildene viste senere at det var en langt mindre stygg takling en først antatt og at det var et noe strengt rødt kort.

Til tross for overtallet maktet aldri West Ham å sette Fraser Forster på de virkelig store prøvene og det var hjemmelaget som var nærmest en ny scoring. Ingen av lagene klarte å sette ballen i nota på ny, og dermed endte det til slutt 1-0  for Southampton. Resulatet sendte The Saints oppover på tabellen og rett i ryggen på nettop West Ham.