Spansk avis: Aubameyang klar for Real Madrid

130

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang skal angivelig ha signert en kontrakt med Real Madrid.

Gaboneseren Pierre-Emerick Aubameyang har vært i superform for Borussia Dortmund i løpet av denne sesongen hvor han har scoret 32 mål på 37 kamper i alle turneringer, og det har virkelig satt fart på ryktene. Klubber som Manchester United og Real Madrid har ofte blitt nevnt som neste destinasjon for spilleren.

Nå skriver den spanske avisen AS at real Madrid allerede skal ha sikret seg en avtale med spilleren. Det eneste som gjenstår er at de to klubbene blir enig, men det er ikke nødvendigvis verdens enkleste sak.

Tyske medier har tidligere skrevet om forhandlingene mellom Aubameyang og Real, som angivelig skal ha vært rasende etter forhandlingene.  Forhandlingene mellom de to klubbene, har gjort at Dortmund har satt en pris på 750 millioner kroner for sin afrikanske stjernespiller.

- Annonse -

Til tross for prisen er Real Madrid trygg på at en avtale kan være på plass og det skal være Zinedine Zidane, som spesifikt har bedt klubben om å hente Pierre-Emerick Aubameyang til Santiago Bernabéu.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -