Spansk landslagsspiller klar for Barcelona

311

Paco Alcacer har bestått den medisinske testen i Barcelona og vil dermed signere i løpet av kort tid. Alcacer er angriper og er derfor 4. valget bak Messi, Suarez og Neymar. Alcacer er kun 22 år og har fått 11 landskamper for Spania og scoret 6 mål. Nok en spiller som forlater Valencia. Det er litt trist å se at Valencia mister så mange store spillere. Det gjør at de skal få det tøft denne sesongen.

Avtalene med Barcelona er på 5 år og Valencia får 30 millioner EUR pluss 5 mill. EUR avhengig av prestasjoner. Det kan være at Munir går andre veien, men det er også flere som er interessert i han. Celta Vigo er en av klubbene han er høyt ønsket. Barcelona vil nok la han gå enten på lån eller et salg med en tilbakekjøpsklausul.

Barcelona ser ut til å ha vært gode på overgangsvinduet denne sommeren. Lucas Digne (fra PSG) har imponert, og er et godt alternativ til Alba. Umtiti (fra Lyon) har også spilt meget bra på stopperplass. Andre Gomes (også fra Valencia) har vist tendenser, men han har ikke spilt så mye foreløpig. Unge Denis Suarez som har kommet hjem fra Villareal har også vist at han er Barca-spiller. Keeper Cillessen fra Ajax ble klar for få dager siden. Ikke samme klasse som Bravo, men på lang sikt tror vi det var fornuftig å satse på Ter Stegen. Bravo er 33 år.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -