Spillere som kan erstatte Hummels

213

Mats Hummels går mest sannsynligvis til Bayern München i sommer, og BVB ser naturligvis etter en erstatter for han.

Denne sommeren blir Dortmund-kapteinen å flytte tilbake til Bayern München. Nå har den tyske avisen «Suddeutsche Zeitungs» laget en liste på hvilken spillere som kan være en naturlig erstatter for Hummels. Hvor dem har merket seg tre spillere som kan være aktuelle  for klubben.

Ömer Toprak

omar toprak

- Annonse -

Den tyrkiske landslagsspilleren er naturligvis Dortmund førstevalg som etterfølger, ifølge Rockenhaus den tyrkiske landslagsspilleren som spiller i Leverkusen blir 27 år i Juli, og har med sine 165 Bundesliga-kamper på CV-en, solid med erfaring til å forsterke midtforsvaret.

– Klubben har også vært en stor fan av spilleren spillestill, og han er den perfekte erstatteren for Hummels. På den negative siden, Toprak har aldri spilt en hel Bundesliga sesong, da han ofte har måtte gå av i kampene på grunn av skader. Bare i år, har han vært ute av spill i 24 kamper.


 

Niklas Süle

SINSHEIM, GERMANY - NOVEMBER 02: Niklas Suele of Hoffenheim controls the ball during the Bundesliga match between 1899 Hoffenheim and Bayern Muenchen at Rhein-Neckar Arena on November 2, 2013 in Sinsheim, Germany. (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images)

Den 20 år gamle Niklas Süle er en annen mulighet for klubben, selv om han er kun 20 år, har han allerede spilt 74 Bundesligakamper for TSG Hoffenheim, som er et imponerende tall for en tjueåring. Men det er mer imponerende at han i hele fjor mistet sesong pga alvorlig kneskade. Siden tilbakekomsten har han spilt hvert minutt i Bundesliga denne sesongen. Han er ikke nødvendigvis en erstatter som passer inn nå. Men han har potensiale til å bli en verdensklasse midtstopper.


Matthias Ginter

88825b4e-cff2-11e4-acef-f80f41fc6a62

Matthias Ginter er ifølge Freddie Rockenhaus den tredje muligheten for Dortmund, som kom til BVB fra Freiburg i 2014. Har denne sesongen blitt en klar nummer treer på stopperplass for BVB. Det er derfor ikke opplagt at den 22-år gammel tysk vil ta over etter Matts Hummels farvel, og Rockenhaus representerer ham også som «usikkert valg.»

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -