Spillere som kan forlate "HSV" i sommer

590

Flere av Hamburger SV sine spillere sitter på utgående kontrakt med klubben, og flere er forventet å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. 

Jobben med å bygget opp et nytt og vellykket Hamburger SV forventes å fortsette i gjennom hele sommeren, frem til ligastarten i august. For at dette skal bli så vellykket som både klubben og dere supportere ønsker, trenger klubben både en opprydding i laget, men også en del nye spillere inn i laget.

Her er en liste med hele sju spillere som kan forlate klubben.

Hamburger-SV-FC-Schalke-04-0-1

- Annonse -

Navn: Emir Spahic           

Alder: 35

Posisjon: Fosvarspiller

Nasjonalitet: Bosnia-Hercegovina

Kontrakt: 30.06.2016

Midtstopperen kom til klubben før denne sesongen. Hvor han skrev under kun for et år, etter hendelsen som fikk han til å forlate Bayer Leverkusen .Bosnieren har spilt over all forventninger og fortjener en ny kontrakt, men her kommer alderen hans inn, når det gjelder en forlengelse av kontrakten.


 

 

                                          

Navn: Ashton Götz

Alder: 22

Posisjon: Forsvarer

Nasjonalitet: Tyskland

Kontrakt: 30.06.2017

Sist sesong fikk 22-åringen sitt virkelig  gjennombrudd under Josef Zinnbauer med en haug med kamper i Bundesliga. Siden Bruno Labbadia tok over som trener har det ikke blitt noe form av spilletid, og selv om han sitter på en kontrakt også kommende sesong taler det meste til at klubben og backen gå hver sine veier.


 

3-kaar

Navn: Gojko Kacar

Alder: 29

Posisjon: Midtbane

Nasjonalitet: Serbia

Kontrakt: 30.06.2016

Det ble en ny start på karrieren hans helt på slutten av forrige sesongen. Hvor han fikk forlenget kontrakten sin med ytterligere et år, men spilletid har denne sesongen har vært begrenset. Derfor er det svært uklart om spilleren blir å fortsette i HSV neste sesong. En avgjørelse vil bli tatt i løpet av sommeren.


 

2,w=650,c=0.bild

 

Navn: Ivo Ilicevic

Alder: 29

Posisjon: Midtbane

Nasjonalitet: kroatisk

Kontrakt: 30.06.2016

Selv om han har vært en av lagets viktigste spillere, styret har allerede sagt til spilleren at han må forlate klubben etter sesongen. Hovedårsaken skal være at klubben ønsker å satse på den 25 år gamle svensken Nabil Bahoui, fremfor Ilicevic.


 

arslan800-1414668980

Navn: Ahmet Arslan

Alder: 22

Posisjon: Midtbane

Nasjonalitet: Tyskland

Kontrakt: 30.6.2016

Spilleren er kaptein på HSV II, hvor han er den største stjerne spilleren på laget, men i Bundesliga har 22-åringen kun fått et minutt på banen. Til sommeren går kontrakten hans ut med klubben, da er det store spørsmålet om motivasjonen er i unggutten til å spille for andrelaget. Mest sannsynlig vil han fortsette i en annen klubb.


 

2,w=559,c=0.bild

Navn: Philipp Müller

Alder: 21

Posisjon: Spiss

Nasjonalitet: Tyskland

Kontrakt: 30.06.2016

I likhet med Ahmet Arslan er  det tvilsomt om Philipp Müller ønsker å fortsette å spille i Regional Nord. I fjor hadde 21-åringen muligheten til å spille for førstelaget da han ble med laget på treningsleiren i Tyrkia. Han sitter også på en utgående kontrakt med klubben. Han vil nok mestsannsynlig finne seg en annen klubb i sommer, om ikke noe uventet skjer i løpet av kort tid.


 

2007082_w2

Navn: Pierre-Michel Lasogga

Alder: 24

Posisjon: Spiss

Nasjonalitet: Tyskland

Kontrakt: 30/06/2019

Den robuste spissen har vært en stor skuffelse denne sesongen. I høst ble det seks fulltreffere, men etter det har spilleren ikke levert noe som helst. Han er en av de spillerne som har høyest lønning i klubben. Hva som skjer med han videre, det vet bare styret i klubben. Men muligens ønsker klubben å selge han i løpet av den kommende overgangsvinduet. Spørsmålet er bare hvor mye interesse er det for han.


 

 

f37f7bec-c666-11e4-a4f7-f80f41fc63ce

Navn: Artjom Rudnevs

Alder: 28

Posisjon: Spiss

Nasjonalitet: Latvia

Kontrakt: 30/06/2016

Etter og ha vært ute i kulden i hele høst, fikk han muligheten og den har han virkelig tatt vare på. Med to mål og en assist i de første kampene skaffet han et godt utgangspunkt, nå har det blitt med seks kamper hvor han ikke har funnet veien til målet. Noe forlengelse av kontrakten virker å være tapt. Han er garantert en som vi ikke ser i klubben neste år, etter fire turbulente år.


team-profile-for-hamburg-sv-ivica-olic

Navn: Ivica Olic

Alder: 36

Posisjon: Spiss

Nasjonalitet: Kroatisk

Kontrakt: 30.06.2016

Han har åpenbart klaget om mangel på spilletid og var i vinter fritt til å forlate klubben. Han har åpenbart ikke vært i Bruno Labbadias planer. Som har valgt å legge opp som fotballspiller når sesongen er over.


wi1-3175-jpg

Navn: Batuhan Altintas

Alder: 20

Posisjon: Spiss

Nasjonalitet:  Tyrkisk

Kontrakt: 30.06.2017

Ble hentet inn i fjor sommer, men har ennå ikke fått noe spilletid i Bundesliga. Siden han bare har ett år igjen av kontrakten, er det ikke umulig at styret velger å frigjør han fra en plass i troppen.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -