Spillerintervjuer etter seieren mot Bayern

495

Atlético Madrid vant 1-0 mot Bayern Munchen på Vicente Calderón, og har nå skaffet seg et utmerket utgangspunkt til returoppgjøret på Allianz Arena. Etter kampen har både målscorer Saúl Ñiguez, Torres og en rekke andre Atlético Madrid spillerne uttalt seg om seieren mot Bayern i midtuka.

» Jeg gikk med ballen, og jeg hadde allerede driblet to motstandere og når jeg kom meg inn i 16-meteren hadde jeg allerede planlagt hvor jeg ville plassere skuddet mitt. Jeg hadde også klart å plassere ballen over på den gode foten min, og fra der var det ikke vanskelig å få til et bra skudd. Det var det viktigste målet i karrieren min, og det kan ha vært det vakreste jeg har scoret også», sa målscorer Saúl etter kampen.

Saul i duell med 3! Bayern spillere før han satt ballen i målet bak Nauer.
Saul i duell med 3! Bayern spillere før han satt ballen i målet bak Nauer.

Midtbane kollega Koke hadde også sitt å si om Saúl’s opptreden i denne kampen og hvordan han har blomstret denne sesongen. «Hva han gjør denne sesongen er helt utrolig, og hele laget er glade på hans vegne hver gang noe går bra for ham. Alle har gratulert ham etter å ha scoret et så fantastisk mål. Han er en veldig viktig spiller for oss, og han gjør det veldig bra.»

El Niño, Fernando Torres, hadde en vidunderlig mulighet til å dobble ledelsen da han skjøt med utsiden av foten og traff stolpen bak Manuel Neuer. Etter kampen sa han: «Det var en fantastisk kveld, og en flott dag på jobben for Atlético. Vi har nå spilt første del av utslagsrunden i Champions League, og vi har fått med oss fordelaktig resultat til oppgjøret på bortebane.»

Fernando Torres var så nære ved å dobble ledelsen mot Bayern Munchen, men marginene var ikke på hans side.
Fernando Torres var så nære ved å dobble ledelsen mot Bayern Munchen, men marginene var ikke på hans side.

«Vi ønsket å vinne uten å slippe inn mål, og det klarte vi», sa Antoine Griezmann etter kampen før han la til: «Alle forsvarte laget, og alle var med å angrep. Denne kampen demonstrerte styrken og mentaliteten vår.»

«Dette var en av de vanskeligste kampene i karrieren min», sa Filipe Luis, mens José María Giménez sa: «Simeone fortalte oss nøyaktig hva vi måtte gjøre når det kom til å forsvare oss strategisk i forhold til angrepet til Guerdiolas menn, og siden vi klarte dette, så klarte vi også å gjennomføre en nokså perfekt kamp.»

- Annonse -

Spillerene var altså veldig fornøyd med resultatet i semifinalen av årets Champions League, og spørsmålet nå er om de kan klare å nå en finale å eventuelt klare å vinne denne finalen. Svaret på dette spørsmålet får vi vite, ganske snart, selv om oddsene er veldig gode i favør Atlético Madrid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -