Sponset innlegg: Dette bør du tenke på når du skal ut på fotballreise

225
Old Trafford. Foto: Andre Zahn, Wikimedia.

Sponset innlegg

Vi er mange som elsker fotball. Til tross for at vi har ulike favorittlag så kan vi være enige om det faktum at fotball er mer enn bare en hobby. Det spiller ingen rolle om du holder med Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal eller Juventus, lidenskapen og kjærligheten til sitt lag er av samme kaliber. Det å oppleve verdensfotballen live er en veldig mektig følelse. Innrammingen, de dedikerte supporterne, sangene, mange inntrykk som tilsammen utgjør en elektrisk stemning. Vi har listet tre internasjonale storkamper som du som fotballnerd ikke vil gå glipp av:

Manchester United – Manchester City, Old Trafford

Det klassiske Manchesterderbyet er hetere enn noensinne. City har i flere tiår måtte finne seg i å være lillebror. Manchester United har under Sir Alex Ferguson vært fullstendig dominerende både internasjonalt og i Premier League. Akkurat nå befinner vi oss kanskje midt i et maktskifte? United har tapt seg, samtidig som City har blitt et topplag å regne med. Det finnes også noen ingredienser som spisser til stemningen i dette derbyet. Zlatan, Mourinho og Pep er noen av dem. Vi kan varmt anbefale å dra på dette derbyet. Med 76.000 på «The Theatre of Dreams» blir stemningen komplett magisk. De engelske supporterne er kjent for sin sterke stemmekapasitet. Vi ser relativt lite av pyro mm. Engelskmennene er syngende supportere. Lydkulissene inne på Old Trafford er vanskelig å beskrive med ord.

- Annonse -

Borussia Dortmund, BVB – Bayern München

Borussia Dortmund spiller sine hjemmekamper på Signal Iduna Park som tidligere het Westfalen og har en kapasitet på over 80.000 tilskuere. Den sydlige tribunedelen, «The Yellow Wall» kan være Europas mektigste ståtribune. Her står hjemmefansens mest dedikerte supportere og skaper Europas kanskje beste stemning. Tribunen tar over 25.000 tilskuere. Det spiller egentlig ingen rolle hvilken kamp du ser, stemningen er uansett fantastisk. Men det er klart at det er noe spesielt når Bayern München kommer på besøk.

Barcelona – Real Madrid

Som alle vet, en riktig klassiker. Rent spillmessig så pleier ikke disse kampene å skuffe. Med noen av verdens absolutte beste spillere så pleier det å bli en underholdende forestilling. Er man ute etter den magiske stemningen på tribunen så er kanskje ikke dette det rette oppgjøret. Det blir en heftig innramming men de spanske supporterne synger ikke like mye som for eksempel de tyske, italienske eller dem engelske supporterne. Men ett fullsatt Camp Nou er helt klart en heftig opplevelse. Et tips er å ikke havne for langt fra banen. Arenaen er så enormt stor og havner man for langt fra banen så er risikoen for at man ikke ser spillet så bra.

Hva er viktig å tenke på når man skal dra på fotballreise?

Det finnes veldig mange firmaer som tilbyr både pakkereiser og enkeltbilletter til de store fotballkampene. Et tips er å ikke nødvendigvis benytte seg av det billigste alternativet. Dessverre så finnes det mange useriøse reiseselskap som selger billetter fra svartebørsen. Om du er uheldig å kjøper en svartebørsbillett risikerer du å ikke komme inn på kampen eller å bli kastet ut dersom noen kontrollerer din ugyldige billett. Søk derfor alltid etter seriøse reiseselskap som føles troverdige. Det kan være vanskelig å finne riktig reiseselskap i jungelen av reiseselskaper. Allefotballturer.no er en tjeneste som gjør det enklere for deg som vil dra på fotballreise. Det er en uavhengig sammenligningsside der du som kunde kan bruke når du vil reise på fotballreise. Tjenesten går ut på at du som kunde sender en forespørsel der du fyller ut hvilken eller hvilke kamper du vil se og øvrige ønsker. Da vil din forespørsel automatisk bli sendt ut til de beste reiseselskapene. Deretter kan du bare vente på tilbud fra reiseselskapene. I fred og ro kan du sammenligne og velge det reiseforslaget som passer deg best.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -