Sportsdirektør Olaf Rebbe er ferdig i Wolfsburg

253
Bundesligaklubben VfL Wolfsburg og sportsdirektøren Olaf Rebbe har avsluttet samarbeidet. Bilde: Wikimedia. Wolfsburg logo

Selv om VfL Wolfsburg ikke klarte å signere Horst Heldt som ny sportsjef, er sportsdirektør Olaf Rebbe ferdig i klubben. Dette kunngjorde Bundesligaklubben på sin hjemmeside.

– Vi vil takke Olaf Rebbe for det tillitsfulle og gode samarbeidet de siste fem årene. Olaf Rebbe tok over som sportsdirektør i desember 2016 i en veldig vanskelig tid. Med ham lyktes vi å holde oss i Bundesliga i mai 2017 etter en intens vårsesong, heter det fra klubbens side.

Samarbeidet mellom Wolfsburg og Rebbe avsluttes offisielt den 30. juni, men sportsdirektøren har blitt fristilt fra oppgavene sine med umiddelbar virkning.

Rebbe kom til klubben som sportsjefens assistent, og tok over etter at Klaus Allofs ble avskjediget. De fleste av spillerne han har hentet har ikke hjulpet klubben, og troppen framstår ikke som homogen. I tillegg har to av trenerne Rebbe har hentet, Andries Joncker og Martin Schmidt, vist seg til å være dårlige valg. For tiden ligger Wolfsburg på 14. plass, med like mange poeng (30) som kvalikplassen, og fem poeng foran direkte nedrykk.

- Annonse -

– Jeg har blitt glad i VfL Wolfsburg og medarbeiderne i løpet av de fem årene jeg har vært her. Jeg vil takke alle for den intense tiden, og ønsker klubben, supporterne og byen mange VfL-seire i framtiden, sier Rebbe.

Det er foreløpig uvisst hvem som blir den nye sportsjefen i Volkswagenklubben. En mulig kandidat er, ifølge tyske medier, Jörg Schmadtke. 54-åringen nådde Europa League med Alemannia Aachen, Hannover 96 og 1. FC Köln, og har vært uten kontrakt siden hans avskjed fra Köln i oktober.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -