Stabæk skal spille Europa League i Fredrikstad

253

Foto: Altomfotball.no

Stabæk skal spille Europa League i Fredrikstad

Slik lyder Stabæks pressmelding:

Så fort det var avklart, startet Stabæk Fotball prosessen med å avklare hva som måtte til for å få Nadderud Stadion spilleklar. Etter en UEFA-inspeksjon i desember fikk vi det nedslående resultatet som vi var forberedt på i starten av januar, hvor de krevde meget store utbedringer på et slitent Nadderud. Dette ville medført urimelige store kostnader – trolig millionbeløp å gjennomføre, og i den prosessen Stabæk Fotball og Bærum Kommune er i med tanke på ny stadion, ser vi det som uaktuelt å flikke på det nåværende anlegget.

Derfor startet vi umiddelbart prosessen med å finne en alternativ arena. Etter flere stadionbesøk og forhandlinger, har valget falt på Fredrikstad Stadion som Stabæk Fotballs Europa League-arena for sesongen 2016/17. Beslutningen er tatt med utgangspunkt i arrangementstekniske forhold, stor velvillighet fra Fredrikstad Fotballklubb og Fredrikstad kommune og i tillegg er kostnadene overkommelige innenfor våre rammer.

- Annonse -

Vi vil med dette takke Fredrikstad Fotballklubb og Fredrikstad kommune for godt samarbeid og at de har vært løsningsorienterte. «Pakken» inkluderer at Fredrikstad Fotballklubb står for det aller meste rundt arrangementet og dette var viktig for oss da avstanden og tilgangen på frivillige ressurser, spesielt i sommermånedene, er utfordrende. Eneste forbeholdet som stilles er at vi MÅ spille bortekamp i 1. kamp i 2. kvalifiseringsrunde (14. juli) da Fredrikstad Stadion er opptatt. Dette er avklart med NFF.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -