Start gir stortalent proffkontrakt

217
Start signerer kontrakt med stortalent. Her avbildet i forbindelse med bortekampen mot Strømsgodset i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Start har gitt stortalentet Sander Svela (18) en toårig proffkontrakt. Svela spilte mest indreløper og ving i ungdomsårene i Randesund IL. Han kom til Start som 16-åring og ble raskt omskolert til spiss.

– Heldigvis så Håvard Lilletvedt og Erik Mykland, mine trenere på G16-laget, at jeg kunne bli brukt som spiss. Det er nok der jeg passer best, sier Svela til Starts nettside.

Spissen får gode skussmål for sitt solide treningsarbeid og er en notorisk måljeger det stilles store forventninger til på Sørlandet.

Svela har også drevet mye ekstratrening på avslutninger med Ole Martin Årst på Starts G16-lag. Han har scoret 36 mål på 35 kamper for Starts yngre lag ifølge statistikken til Norges Fotballforbund. Svela har også spilt for det norske G16- og G19-landslaget.

- Annonse -

Start har også signert proffkontrakter med Jakob Ugland (18) og Levi Eftevaag (16) denne uka.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -