Er dette starten på slutten?

264

Er dette starten på slutten?

I torsdagens Europa League-kamp måtte den svenske spissen Zlatan Ibrahimovic av i siste overtidsminutt, etter noe som kunne se ut som en for kjær landing. Siden da har det vært spekulert i hvilken skade, og hvor omfattende skaden til Manchester Uniteds angrepsvåpen var.

Ulike britiske medier har vært samstemte i at skaden dreier seg om røket korsbånd, en skade som kan sette en spiller ut i flere måneder. Men klubben selv har ikke kommet med en offentlig uttalelse enda, det eneste som er klart er at vi ikke vil kunne se han mer på gressmatta denne sesongen. En svært trist nyhet for et lag som har slitt med å score denne sesongen.

Men er dette starten på slutten for den svært så suksessrike supersvensken? Zlatan er 35 år og fyller 36 i løpet av oktober. Fra før av har han en svært kort skadehistorikk, og aldri før har han opplevd å bli så alvorlig skadet. Nå begynner folk å spekulere i om han har spilt sin siste kamp for Manchester United. Sin siste kamp i karrieren. Svensken har svart kritikere før, og er det èn mann som kan kjempe seg tilbake i god form- så er det nettopp han. Så da gjelder det vel bare å vente og se. Det som er sikkert er at han har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Svensken ender dermed opp med 28 mål totalt i hans første sesong for Manchester United.

- Annonse -

 

Tror du svensken kommer tilbake?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -