Stegavik forlater Kvik og 4.divisjonsspill til fordel for Monaro Panthers på nivå 2 i Australia

646
Ole Jørgen Stegavik (t.h.) skal spille for Monaro Panthers i 2018. Foto: Kviks hjemmeside

Ole Jørgen Stegavik har i de siste 3 årene spilt for Kvik i 4.div der han er bokført med 65 kamper og 28 fulltreffere.

Det var igjennom en kompis sin onkel kontakten oppsto med klubben og etter å ha fått sett Stegavik på en video, ønsket de han til klubben der han skal spille i 2018-sesongen.

Stegavik blir semiprofesjonell der han får noen tusen kroner i måneden for å spille og skal jobbe ved siden av fotballen.

Kviks trener, Simon Evjen, uttaler til Kviks hjemmeside at Ole har gjennom tre sesonger i Kvik lagt ned en veldig god jobb. Han har noen ekstreme egenskaper i form av fart og teknikk som hører hjemme i toppfotball, og det blir spennende å se hvordan han kan gjøre det på et høyere nivå. Ole har stadig blitt bedre i sin tid i Kvik, og spilte sin aller beste fotball i løpet av de tre sesongene denne høsten.

- Annonse -

På nivå 2 i Australia er det 8 avdelinger.

Kvik havnet på en flott 2.plass i 4.div i årets sesong med 46 poeng, som var 4 poeng unna Levanger 2, som rykket opp til Norsk Tipping-ligaen for 2018. Namsos havnet forøvrig på samme poengsum som Kvik. Vestbyen og Stjørdals-Blink 2 rykket ned til 5.div.

Ole Jørgen Stegavik scoret et av målene i årets siste seriekamp mot Vestbyen Menn da Kvik vant 2-0.

les også: Per-Mathias Høgmo får Bjørn Johansen med inn i trenerteamet i Fredrikstad

kilde: fotball.no

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -