Sterk snuoperasjon av Barcelona

110

Sterk snuoperasjon av Barcelona

Barcelona snudde og vant toppkampen mot Atlético Madrid.

Etter en lørdag med flere gode kamper ble kvelden avsluttet med toppkampen mellom Atlético Madrid og Barcelona.

Første omgangen var preget av et godt defensivt organisert Atlético som var farlige på kontringer. Den største sjansen hadde derimot Suarez da han traff tverrliggeren på et hjørnespark fra Rakitic etter en halv omgang på Vicente Caldreon. Lagene gikk målløs til pause.

Seks minutter ut i andre omgang eksploderte det i Madrid. Atlético-helten, Fernando Torres, ga hjemmelaget ledelsen etter en glimrende pasning fra portugiseren Tiago. Dette var Torres sitt niende mål på 15 kamper mot Barcelona.

- Annonse -

Gleden ble derimot kortvarig da Neymar fire minutter senere utlignet med et perfekt utført frispark. Lagene var like langt.

Messi matchvinner fra benken

Etter timens spill på Vicente Caldreon entret Lionel Messi banen. Mannen som flere ser på som verdens beste fotballspiller trengte ikke mer enn 17 minutter på å vise seg frem. Et fantastisk kombinasjonsspill av Alba, Suarez og Messi som avsluttet det hele med en utsøkt chip over Oblak i Atlético-buret, var snuoperasjonen et faktum. Flere mål ble det ikke, og Barcelona står nå med tre ettmålsseire og ni poeng på tre kamper og er i god rute for å gjenta fjorårets ligagull.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -