Stjerneduo signerer trolig med United i løpet av kort tid

178

Stjerneduo signerer trolig med United i løpet av kort tid

Sky Sports melder at Manchester United snart kan bekrefte to store overganger i løpet av kort tid. Det er snakk om at både Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mhkitaryan vil bli offentliggjort. Det har lenge vært spekulert i at de to stjernene har vært ønsket av Manchester United.

Etter noen skuffende sesonger er det optimisme igjen i Manchester etter at Jose Mourinho er klubbens nye trener. Han vil naturligvis sette sitt preg på laget.

Les også: Sverige slått ut da Zlatan tok farvel

Zlatan Ibrahimovic er velkjent for de aller fleste. Svensken skal etter sigene signere en ettårskontrakt på Old Trafford. Superspissen går på fri transfer.

- Annonse -

Henrikh Mkhitaryan er 27 år gammel og fra Armenia. Han har spilt i Shaktar Donetsk i flere år før han kom til Borussia Dortmund for klubbens rekordsum i 2013. Sist sesong var hans desidert beste i klubben med 23 mål og 32 målgivende pasninger i alle turneringer. Det er snakk om en overgang på 38 millioner euro. Armeneren har kun ett år igjen av kontrakten med Dortmund, og selv om de har ønsket å beholde han ut kontraktstiden, ser det ut til at han prøver lykken på Old Trafford de neste årene.

Bilde: Henrikh Mhkitaryan (Foto: Youtube)

Drømmesigneringer for United? Del din mening i vårt kommentarfelt under!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -