Stjørdals-Blink berget plassen i OBOS-ligaen

239

(Asker – Stjørdals-Blink 1-3, sammenlagt 1-6) Stjørdals-Blink vant også den andre kvalifiseringskampen og beholder plassen i OBOS-ligaen.

Etter 0-3-tapet i det første oppgjøret, åpnet Asker kampen offensivt og presset høyt. Etter ti minutter utnyttet Fitim Kastrati kampens første mulighet og stanget vertene i føringen.

Hjemmelaget jaktet flere mål, men Stjørdals-Blink tillot kun få målsjanser. Rett før pausen beroliget Lasse Bransdal trøndernes nerver da han utlignet etter et frispark.

Dermed trengte Asker fire mål i andreomgangen. Stjørdals-Blink hadde imidlertid god kontroll på kampen, og tok selv ledelsen etter en drøy time. Robin Utseth Bjørnholm-Jatta scoret etter et nytt frispark til bortelaget.

Fem minutter senere fikk Askers målscorer Kastrati sitt andre gule kort for dagen og måtte forlate banen. Med ti mot elleve og ledelsen til bortelaget var vertenes håp om en snuoperasjon mikroskopisk. Til tross for noen sjanser til vertene kontrollerte Stjørdals-Blink inn til seier, og rett før slutt økte innbytteren Karl Martin Rolstad til 1-3.

Stjørdals-Blink berget dermed plassen i OBOS-ligaen. Asker forblir i PostNord-ligaen.