Storseier i Dortmund!

136

Dortmund-Nurnberg 7-0.

For en kamp vi fikk se på Signal iduna park.

Målfesten startet med en dansk goal. Hjemmelagets Jacob Larsen sendte vertene i ledelsen etter 9 minutter.

Hjemmelaget styrer kampen og gjestene må gi fra seg mange frispark. Etter 32 minutter satt ballen i nettet for andre gang. Marco Reus utnyttet et frispark og vertene opp i 2-0.

Gjestene fikk nesten straffe like etter og kom mer inn i matchen frem til pause.

Etter hvilen fortsatte hjemmelagets kjør mot mål. 3-0 sørget Hakimi for etter 49 minutter.

Gjestene henger ikke med på tempoet og Reus laget sitt andre for kvelden etter 58 minutter. 4-0.

Tiltross for bytter på begge lag fører det ikke til særlig endring i spillet. 5-0 smalt i nota signert Akanji etter 74 minutter.

Kampen var langt fra over. Hjemmelaget misbrukte flere muligheter og etter 85 minutter var det klart for 6-0 signert Jadon Sancho. Dagens sjuende og siste goal ble signert av Julian Weigl bare to minutter før slutt.