Stortalent valgte RB Leipzig foran Barcelona

345

RB Leipzig har signert den franske ungdomslandslagsspilleren Dayot Upamecano fra sin broderklubb Red Bull Salzburg. Dette til tross for at Upamecano skal ha vært sterkt linket til FC Barcelona, ifølge goal.com. RB Leipzigs sportsdirektør bekrefter hard konkurranse om hans signatur.

Den 18 år gamle forsvarsspilleren er regnet som en av de større talentene i fransk fotball, og han har signert en kontrakt med RB Leipzig på fire og et halvt år.

Ifølge goal.com skal overgangssummen være 10 millioner euro.

«Vi er veldig glad for at Dayot har valgt å ta sitt neste steg i karrieren hos oss, til tross for en rekke tilbud fra internasjonale toppklubber,» sier Leipzigs sportsdirektør Ralf Rangnick til klubbens egen nettside.

- Annonse -

«Vi er overbevist om at Dayot allerede i nær framtid kan slå gjennom på førstelaget. Vi føler at han passer perfekt inn i klubbens filosofi,» sier han.

Upamecano selv sier at han er overbevist om at han har gjort det riktige valget, og sier dette etter sin første trening:

«Jeg er veldig glad for å være involvert med en gang. Nivået på fotballen her er veldig høy. Jeg ser fram til de nye utfordringene her.»

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -