Stortalentet drømmer om å spille for Bayern

234

Det brasilianske stortalentet Malcom, som er ryktet til mange av de største klubbene rundt om i Europa, drømmer om å få spille for Bayern München.

Ligue 1-klubben Bordeaux nektet å selge Malcom i januar-overgangsvinduet, klubber som Manchester United, Bayern München, Arsenal og Tottenham var angivelig interessert i 21-åringen. Brasilianeren undertegnet i september en ny kontrakt med Bordeaux frem til 2021. Men han har antydet at dette blir hans siste sesong i klubben. ¨

Drømmer om en større klubb

– Jeg vil spille for en større klubb i Europa, hvor jeg kan vinne Champions League og spille for det brasilianske landslaget, sier Malcom, ifølge Sky Sports. Jeg har større muligheter for en plass i troppen til Brasil, om jeg spiller for en større klubb.

Takker Bordeaux

- Annonse -

Først og fremst vil jeg gjerne takke Bordeaux for alt. I utgangspunktet ønsker jeg å fullføre sesongen på best mulig måte. Da vil jeg slå meg ned med meg og min familie.

– Sammen tar vi en beslutning. Malcom mener han kan raskt finne seg i England hvis han skulle få et tilbud fra Premier League. Han har lært det engelske språket, men han tror også  fort han kan spille ett annet sted.

– Jeg kan også tenke meg å spille for Bayern München, for det er en klubb som alltid spiller i Champions League.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -