Straffedrama på overtid da St. Pauli tok steget opp på opprykksplass

127

Det var litt av en kamp som ble spilt i 2. Bundesliga mandag kveld. St. Pauli hjemme mot Union Berlin. Ikke bare er det to lag som mange liker, de kjemper begge om opprykk i den jevne ligaen.

Kampen var dramatisk. De brune fra Hamburg ledet 2-0 da det gjensto seks minutter. Men Union Berlin kom tilbake på kort tid og utlignet til 2-2, men fire minutter på overtid fikk St. Pauli straffe og Alexander Meier satte inn seiersmålet.

Alexander Meier er ikke hvem som helst. Han er en legende i Eintracht Frankfurt, nå på lån i St. Pauli. Meier scoret også et av målene tidligere i kampen.

Matchvinneren sier ifølge St. Pauli på twitter at han fryktet at Union Berlin skulle gå opp til 3-2 etter at de fikk de to raske målene mot slutten.

«Men til slutt hadde vi lykken på vår side og fikk det tredje målet selv,» sier han.

Sami Allagui, som scoret det første målet for St. Pauli, har følgende kommentar:

«Å komme tilbake etter å ha sluppet inn to raske mål viser moralen i laget. Vi var kanskje litt heldige som vant, men uansett fortjente vi det.»

Det er svært jevnt i 2. Bundesliga, og de to favorittene Hamburg og Köln ser ut til å få det tøft i kampen om å rykke rett opp.

HSV som tapte mot Arminia Bielefeld i helga (0-2) leder med 40 poeng. St. Pauli, fra samme by altså, er tre poeng bak, mens Köln er på play-off-plassen med 36 poeng og en kamp til gode. Med i kampen er så definitivt Holstein Kiel, Union Berlin og Heidenheim som alle har 34 poeng.

Mads Møller Dæhlie spilte 84 minutter for St. Pauli.

Hva i all verden er det som gjør at St. Pauli har fans over hele verden?