Strand Larsen: -Bittert at jeg ble skadet

95
Jørgen Strand Larsen jakter nye scoringer.. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Livet smilte til Jørgen Strand Larsen. Han bøttet inn mål for Groningen og ble tatt ut på A-landslaget. Så kom ankelskaden i høyrefoten.

-Det er klart det er bittert at jeg ble skadet. Jeg ødela «flowen» jeg var inne i. Jeg scoret jo i annen hver og nesten hver eneste kamp. Nå gjelder det å finne tilbake til den scoringsformen, sier Strand Larsen til Fotballnerd.no.

Ankelskaden gjorde at han måtte stå over noen kamper. Han måtte også melde forfall til landslagsspill.

Skuddtrening
Nå er han og klubben inne i litt tøffere periode med to strake tap mot Heerenveen 0-2 og PSV 0-1. Målene har også uteblitt for Strand Larsen etter at han kom tilbake fra skaden. I den lille motgangsperioden han er inne i jobber han tøft.

- Annonse -

-Vi har hatt mye skuddtrening så jeg er i godt slag. Jeg terper alltid på avslutninger, men denne uka har vi også hatt mange angrepstreninger siden vi møter en antatt svakere motstander på søndag, sier Strand Larsen.

Motstander i søndagens kamp er Sparta Rotterdam. Vi spøker med at det blir et «lokaloppgjør for den tidligere Sarpsborg 08-spilleren.

-De er nok litt bedre enn FK Sparta Sarpsborg, sier Strand Larsen og smiler.

Håper landslagsledelsen følger ham
Han prøver ikke å legge noe særlig press på seg selv at han må score, men:

-Jeg går alltid inn på banen og sier at jeg skal score mål. Det er slik en spiss tenker, sier Strand Larsen.

Han håper fortsatt at landslagsledelsen følger med på ham.

-Jeg tror at jeg med i samtalene fortsatt, sier Strand Larsen, som vet at han må score mål igjen for å hevde seg i den tøffe konkurransen det er om de norske spissplassene.

Han kjemper jo tross alt mot Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth og Joshua King.

Fortsatt muligheter for spill i Europa League 
Groningen ligger før helgens runde på en syvendeplass i den nederlandske ligaen. Avstanden opp til ledende Ajax er på 30 poeng.

-Det er fortsatt muligheter til spill i Europa League neste sesong. Det blir en playoff mellom lagene fra femte til åttendeplass så det er viktig at vi holder plassen på tabellen og kanskje klatrer litt. Vinneren av to kamper i play off får sjansen til Europa League-kvalifisering, sier Jørgen Strand Larsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -