Strand Larsen tatt ut – Ødegaard blir kaptein

193
Jørgen Strand Larsen gleder seg til litt ferie. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Det kom noen overraskelser i Ståle Solbakkens første landslagstropp. Jørgen Strand Larsen er blant de nye spillerne på A-landslaget.

-Bunnsolid fyr
Ny kaptein blir Martin Ødegaard.

– Martin har levd et langt liv med fotballen allerede, i en av de største klubbene i de største ligaene. Han har en evne til å være en lagspiller på og utenfor banen, og har alle forutsetninger for å bli en god kaptein for Norge i mange år. Martin er en bunnsolid fyr som er godt likt av spillerne og støtteapparatet, sa Solbakken på pressekonferansen.

Tre kamper
Norge skal spille tre kamper på den kommende landslagssamlingen. Gibraltar er første motstander 24. mars i Gibraltar. Kampstart er klokka 20.45.

- Annonse -

Deretter er Tyrkia motstander 27. mars. Kampen spilles i Malaga i Spania og avspark er klokka 18.00. Siste motstander er Montenegro 30. mars. Kampen spilles i Podgorica i Montenegro og avspark er klokka 20.45.

Her er troppen:
Keepere:
 Rune Almenning Jarstein, André Hansen og Sten Grytebust og Kristoffer Klaesson

Forsvar: Birger Meling, Haitam Aleesami, Martin Linnes, Jonas Svensson, Julian Ryerson, Kristoffer Vassbakk Ajer, Stefan Strandberg, Ruben Gabrielsen, Stian Gregersen, Marius Lode, Leo Skiri Østigård

Midtbanespillere: Fredrik Midtsjø, Mathias Normann, Morten Thorsby, Iver Fossum, Patrick Berg, Martin Ødegaard, Sander Berge, Jens Petter Hauge, Mats Møller Dæhli, Mohammed Elyounoussi

Angrep: Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth, Joshua King, Jørgen Strand Larsen, Kristian Thorstvedt, Tokmac Nguen

Les også: Når debuterte A-landslagsspillerne

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -