Strand Larsen: -Veldig fornøyd med seier

292
Jørgen Strand Larsen gleder seg til litt ferie. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Jørgen Strand Larsen var tilbake på banen igjen da Groningen slo VVV-Venlo 1-0 på bortebane.

-Veldig fornøyd med seier selvfølgelig. Tre poeng i dag var en karamell ettersom vi fikk rødt kort etter 20 minutter. Gøy å se laget såpass konsentrert og hardtarbeidende. Gøy med tre poeng og fortsatt sjetteplass, skriver Strand Larsen i en tekstmelding til Fotballnerd.no.

Groningen åpnet kampen bra men etter 20 minutters spill fikk de kaptein Azor Matusiwa utvist for sitt andre gule kort. Det betød at Groningen måtte spille resten av kampen med 10 mann.

Jørgen Strand Larsen ble byttet ut like før avgjørelsen i kampen falt. Mo El Hankouri scoret vinnermålet etter 87 minutters spill på et langskudd. VVV-Venlo scoret på overtid men målet ble annullert for offside av VAR.

-For min egen del var det litt rustent. Noen touch her og der, men veldig fornøyd med at jeg holdt 85 minutter uten problemer. Ankelen kjennes bra ut og med litt mer trening kunne jeg vært mer skarp ved noen situasjoner også, skriver Strand Larsen.