Strømsgodset så rødt da Odd vant

317

(Odd – Strømsgodset 2-1)

Med tap for Odd så ville Rosenborg ha tronet i ensom majestet på toppen av tabellen. Det var ikke Odd så veldig interesserte i. Odd som måtte klare seg uten kraftspissen Olivier Occean hadde allikevel skumle hensikter etter cup-exiten mot Tromsø.

Denne toppkampen hadde det meste, Odd trakk det lengste strået til slutt etter scoringer av Fredrik Nordkvelle og Bentley. Tokmac Nguen scoret for Strømsgodset.

Like før slutt så Francico Junior rødt for Strømsgodset, en hodeløs takling av Odds vidundergutt Zekhnini ble korrekt belønnet med rødt kort av dommer Dag Vidar Hafsås.

Odd med pangstart

Publikum på Skagerak Arena hadde såvidt rukket å finne plassene sine da Odd fikk straffe etter tre minutter. Et innlegg fra Rafik Zekhnini treffer hånden til Bismark Adjei-Boateng. Fredrik Nordkvelle tar straffen og 1-0 til Odd.

– Det var to gode lag idag, men jeg synes det var en fortjent seier til oss. Nå skal vi bruke ferien godt slik at vi er rustet til å ta opp kampen om medalje utover høsten, sier Nordkvelle til Fotballnerd.no

1-1 kommer etter at Odd-keeper Sondre Rossbach ikke akkurat sender en kameratpasning til Fredrik Semb Berge. Han fomler med ballen og Strømsgodset-spiss Nguen snapper ballen og plasser skuddet ved lengste stolpe. 1-1 holder seg til pause. Odd skulle komme tilbake og etter 73.minutter avslutter Bentley en flott kontring ved å prikke ballen i lengste hjørnet, 2-1.

– Når jeg fikk ballen så bestemte jeg meg med en gang, jeg så det var ledig i lengste hjørnet og prøvde å plassere ballen der, heldigvis gikk den inn og det var en fantastisk følelse å bli matchvinner, sier en meget fornøyd Bentley til Fotballnerd.no

Etter 83 minutter blir det dramatikk på Skagerak Arena da Francico Junior velger å grisetakle Zekhnini som er alene gjennom mot mål. Korrekt rødt kort.

Helt på tampen av kampen så roper Strømsgodset leiren på straffe når Tommy Høiland går i bakken. Dagens kampleder Dag Vidar Hafsås velger heller å gi Høiland gult kort for filming. – Det er jævlig dårlig dømt, det er kontakt og klar straffe sier Høiland til TV2.

Et rettferdig resultat? Del din mening i vårt kommentarfelt under!