Sturridge kan miste semifinalen

144
Daniel Sturridge
Daniel Sturridge. Foto: Wikimedia

Sturridge kan miste semifinalen

Daniel Sturridge ble aldri klar til kveldens kamp mot Newcastle, og Brendan Rodgers sier at han er usikker til helgens FA-cupsemifinale mot Aston Villa.

Sturridge hadde en fantastisk sesong forrige sesong, men denne sesongen har han vært preget av skader, som har satt han ut nesten hele sesongen. Han har likevel vist prov på hva som bor i han, men har fortsatt ikke vært like lysende som ifjor, noe som er ganske forståelig. I omkampen mot Blackburn forrige uke fikk han seg en ny smell, og står nå i fare for å miste helgens særdeles viktige semifinale mot høytflyvende Aston Villa.

– Han er selvfølgelig ikke klar fysisk for kveldens kamp, også vil vi se hvordan det går utover uka foran semifinalen til helgen, sa Rodgers før kampen mot Newcastle.

Liverpool vant 2-0 mot Newcastle i kveld etter scoringer av Raheem Sterling og Joe Allen. Helgens kamp mot Aston Villa er særdeles viktig, og FA-cupen blir Steven Gerrards siste mulighet til å vinne sølvtøy i Liverpool-drakta. Et trofè han var med å vinne i 2006. Steven Gerrard og Martin Skrtel har da også sonet ferdig sine karantener etter kampen mot Manchester United i mars, og begge kan få viktige roller i helgens kamp.

- Annonse -

Kilde: Daily Mail

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -