Stuttgart fortsatt uten seier etter uavgjort mot Düsseldorf

144
Ron-Robert Zieler sikret Stuttgart ett poeng mot Düsseldorf. Bilde: Wikimedia.

(VfB Stuttgart – Fortuna Düsseldorf 0-0) VfB Stuttgart er fortsatt uten seier denne sesongen. Mot Fortuna Düsseldorf måtte Stuttgart til slutt takke keeperen Ron-Robert Zieler, som sikret poenget med flere sterke redninger.

Til tross for at Stuttgarts lagoppstilling var offensiv, ble det ikke mye offensivt spill i første omgang. Begge lag hadde stort sett kun halvsjanser. Omgangens beste muligheter hadde Stuttgart: Michael Rensing glapp ballen etter et skudd av Chadrac Akolo, men hverken Mario Gomez eller Nicolas Gonzalez klarte å få ballen over målstreken. Kort tid senere bommet Gomez på mål etter et fint innlegg.

Etter en jevn første omgang var Düsseldorf best etter pausen og skapte en del gode sjanser. Et hjørnespark havnet til slutt hos Kaan Ayhan som skjøt fra kort hold, men Ron-Robert Zieler vartet opp med en veldig god redning. Det påfølgende hjørnesparket ble på nytt farlig. Denne gangen reddet Zieler mot Marcel Sobottkas heading.

Zieler hindret på nytt baklengsmål etter en time. Düsseldorf utnyttet at Stuttgart bød på for mye rom og kombinerte seg i sekstenmeteren. Zieler reddet til slutt mot Marvin Duksch.

Mens Stuttgart kun skapte noen halvsjanser i andre omgang, gikk Düsseldorf for seier mot slutten av kampen. Alfredo Morales’ skudd gikk via en annen spiller på målet, men Zieler reddet med en sterk refleks. Kort tid senere måtte Zieler på nytt redde mot Ayhan etter et hjørnespark.

Kampen endte til slutt uten mål. Mens Düsseldorf har fem poeng etter fire kamper, er Stuttgart fortsatt uten seier. Klubben har kun to poeng og har ikke scoret mål i tre av fire kamper i Bundesliga.