Stuttgart har signert Ozan Kabak

174
Foto: Stuttgart klubblogo

VfB Stuttgart har funnet en erstatter for Benjamin Pavard, som fra sommeren av spiller for Bayern München. Ozan Kabak har signert en kontrakt fram til sommeren 2024.

Den 18 år gamle midtstopperen kommer fra den tyrkiske toppklubben Galatasaray. Stuttgart betaler nesten 110 millioner kroner for tyrkeren, som dermed blir klubbens dyreste nysignering noensinne.

– Vi er veldig glade for at Ozan har valgt VfB til tross for mange andre tilbud fra store europeiske klubber. Han har allerede vist fram sine kvaliteter i Champions League og var denne sesongen en viktig førstelagsspiller i Galatasaray. Ozan er blant de mest lovende forsvarstalenter i Europa og er dermed en veldig viktig brikke i våre framtidige planer. I tillegg vil han også kunne hjelpe oss allerede denne vårsesongen, sier Stuttgarts sportssjef Michael Reschke til klubbens hjemmeside.

Kabak har denne sesongen spilt 13 serie- og fire Champions League-kamper for Galatasaray. For det tyrkiske U18-landslaget har han spilt elleve kamper (fire mål).

- Annonse -

– Jeg er veldig glad for at overgangen er i boks. Jeg ser fram til mine nye lagkamerater, klubben, de fantastiske supporterne og den fantastiske atmosfæren på Mercedes-Benz-Arena. Jeg har store mål som jeg på sikt ønsker å nå med VfB Stuttgart, sier Kabak.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -