Stuttgart har signert Ozan Kabak

73
Foto: Stuttgart klubblogo

VfB Stuttgart har funnet en erstatter for Benjamin Pavard, som fra sommeren av spiller for Bayern München. Ozan Kabak har signert en kontrakt fram til sommeren 2024.

- Annonse -

Den 18 år gamle midtstopperen kommer fra den tyrkiske toppklubben Galatasaray. Stuttgart betaler nesten 110 millioner kroner for tyrkeren, som dermed blir klubbens dyreste nysignering noensinne.

– Vi er veldig glade for at Ozan har valgt VfB til tross for mange andre tilbud fra store europeiske klubber. Han har allerede vist fram sine kvaliteter i Champions League og var denne sesongen en viktig førstelagsspiller i Galatasaray. Ozan er blant de mest lovende forsvarstalenter i Europa og er dermed en veldig viktig brikke i våre framtidige planer. I tillegg vil han også kunne hjelpe oss allerede denne vårsesongen, sier Stuttgarts sportssjef Michael Reschke til klubbens hjemmeside.

Kabak har denne sesongen spilt 13 serie- og fire Champions League-kamper for Galatasaray. For det tyrkiske U18-landslaget har han spilt elleve kamper (fire mål).

– Jeg er veldig glad for at overgangen er i boks. Jeg ser fram til mine nye lagkamerater, klubben, de fantastiske supporterne og den fantastiske atmosfæren på Mercedes-Benz-Arena. Jeg har store mål som jeg på sikt ønsker å nå med VfB Stuttgart, sier Kabak.

Kommentarer

kommentarer