– Vi er ikke svakere, en forrige sesong

145

PSG er ikke svakere denne sesongen enn forrige, det mener lagets italienske profil Marco Verratti.

I sommer mistet de franske gigantene PSG, den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic, som valgte å dra til Manchester United. Dem hentet også inn en ny trener i form av spanske  Unai Emery. Men tapet av svensken har ikke gjort laget svakere, sier Marco Verratti og peker mot sommer shopping og Edinson Cavani.

– Vi har ikke vært svakere. En stor spiller som Zlatan har blitt erstattet med andre gode spillere. Cavani er tilbake i sin favorittposisjon, og jeg tror ikke det er mange andre som skaper så mange sjanser som han gjør, sier italieneren ifølge AS Le Figaro.

Verratti vil også lenger i Champions League denne sesongen enn de gjorde forrige sesong da kvartfinalene var siste stopp.

- Annonse -

– Vi ønsker å gå lenger enn forrige sesong. Vi vet at det vil bli vanskelig, ettersom det er flere klubber, som Bayern München og FC Barcelona, som også er favoritter. Vi må komme forbi kvartfinalen, avslutter Verratti.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -