Sverige slått ut da Zlatan tok farvel.

244

Dette var kampen som muligens kunne bli Zlatans siste på landslaget til Sverige. Han uttalte seg på en pressekonferanse, at han ikke blir med videre etter mesterskapet. Hamren (landslagstrener) og Isaksson (keeper) kommer også til å gi seg, men det er utvilsomt Zlatan som vil gi svenskene hjertesukk når det hele er over.

Om vi fikk se mer til svenskene, var utgangspunktet for siste runde klart. Svenskene måtte vinne mot Belgia, for med uavgjort, ender våre gule (u)venner opp med kun 2 poeng, og som gruppetreer (gitt Irland ikke sniker seg forbi) er ikke det godt nok, da de andre treerne står med flere poeng.

Lite attraktiv førsteomgang. 

Belgia med sine stjernespillere fremover på banen, hadde brukt andreomgangen mot Irland til å komme skikkelig igang. Med Hazard, Lukaku og De Bruyne i spissen tok de en tilfredsstillende 3-0 seier. I Nice var det tilbake til luggingen som Belgia varter opp med mot Italia. Faktisk er det Sverige som står for kampens største sjanse. Et frispark blir slått inn, og ballen detter ned i beina på Berg, men som fra 7 meter skyter rett på Courtois. Prøve å vinkle skuddet litt til siden, og keeperen ville vært sjanseløs.

- Annonse -

Belgia våkner litt etter dette, men foruten et par angrep der svenskene begynner å puste litt raskere, så lar sjansene vente på seg. Først når det nærmer seg pause må veteranen Isaksson skikkelig i aksjon. En kort corner ender med et skuddinnlegg, Isaksson får en finger på ballen som sniker seg utenfor, uten at Belgia får corneren.

Foruten dette, er det eneste som er verdt å nevne, at lyden til NRK er foran bildet.

Tafatt andreomgang, Belgia ror i land tre poeng. 

Sverige tar tak i banespillet, og Belgia virker fornøyd med å ligge bak og kontrollere.

Til tross for at Belgia ligger dypt, kommer svenskene til noen skikkelige sjanser. Zlatan er aktiv, og får faktisk ballen i mål. Men dommer blåser enten for offside eller høyt spark idet kapteinen brassesparker ballen i krysset.

Utenom det avblåste målet, så får svenskene en corner reddet på streken av Kevin De Bruyne.

Og når du får troen på at svenskene faktisk kan klare dette, så gjør Belgia kort prosess på en kontring. Naingolan får ballen i returrommet. Bruker et par touch og smeller ballen via en uheldig svenske og ballen curler seg forbi Isaksson og inn ved stolperoten.

Sverige har ingen sluttspurt og Belgia kan behagelig stikke av med seieren og sikrer dermed andreplassen i gruppen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -