Swansea vant foran sin nye sjef

86

Det var to formsvake lag som møttes da Swansea og Watford avsluttet den 22 Premier League runden. I tillegg til å kunne få slutt på seierstørken hadde Swansea spillerene mulighet til å vise seg fram for sin nye sjef Francesco Guidolin som så sitt nye lag fra tribuneplass.

Det var tydelig at det var to lag ute av form som møttes mandag kveld på Liberty stadium. Åpningsminuttene av kampen var preget av upresise pasninger og slurvete feil fra begge lag. Det var etter 25 minutter at vi kunne notere den første farligheten i kampen, da kaptein Ashley Williams steg til værs og headet inn innleget fra Ki Sung-yueng.

Scoringen ga hjemmelaget et løft og tok delvis mer og mer kontroll over kampen og lagene gikk til pause på 1-0.
Det var usikkerhet om Williams kom tilbake ut til andre omgang etter at han fikk en smell i kneet rett før pause, men Waliseren bet sammen og fullførte kampen.

Ropte på straffe

Watford kom mer inn i kampen etter hvilen og var frempå ved flere anledninger, men klarte aldri å teste Lukaz Fabianski i Swansea målet, foruten noen få halvsjanser.

Snaut 10 minutter før full tid oppstod det en situasjon innenfor straffefeltet til Swansea da Watford mente de hadde krav på et straffespark da de mente Ashley Williams ga Odion Ighalo for hard behandling i en duell, men Michael Oliver dømte kun et hjørnespark.

Watford fortsatte med å skape kun halvsjanser og Swansea kunne dermed sikre seg sin første seier på tre kamper. Gjestene fra London gikk på sin femte strake kamp uten seier og sitt fjerde strake tap.