Takket nei til Sogndal

226

Takket nei til Sogndal


Thomas Drage har takket nei til et tilbud fra Sogndal og vet dermed ikke hvor han spiller fotball i 2016.

– Jeg ser meg fortsatt om etter ny klubb. Jeg takket nei til Sogndal fordi jeg ikke var klar for å gi de et ja eller nei innen den tidsfristen de ønsker, sier Drage til itromsø.

23-åringen befinner seg for tiden hjemme i Tromsø og det kan fort hende han dukker opp på TIL-trening på nyåret. Men det blir ikke med det første.

– Jeg har ingen planer om å stille foreløpig, nei. Jeg får se hvor lang tid det tar å finne seg en ny klubb. Hvis det går for lang tid, kommer jeg til å høre med TIL om jeg kan være med på en trening eller to, fortalte han.

Drage var i Sogndal siste halvdel av forrige sesong, mot at de betalte lønnen til Drage ut kontraktstiden hans. Han leverte en flott høstsesong i saftbygda og var en viktig brikke da klubben rykket opp til Tippeligaen igjen, med èn scoring og seks målgivende pasninger på 13 kamper.

- Annonse -

Drage, som opprinnelig er fra Mosjøen, har ingen konkrete tilbud liggende på bordet enda, men er sikker på at de vil komme på nyåret.

(Bilde: sogndalfotball.no)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -