Thiago Silva vil gjerne forlenge med PSG

173

Paris Saint-Germain kapteinen Thiago Silva har ingen planer om å forlate PSG. 

32-åringen har kontrakt med Pariserne ut denne sesongen. I forrige uke var blant annet Juventus ut å hevdet de ønsket å hente brasilianeren til klubben. Nå avviser derimot midtstopperen at han er på vei bort fra klubben, og tilbake til Italia.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har det  her i PSG, og jeg ønsker å forlenge kontrakten min med PSG. Vi må snakke med presidenten og finne ut hva som vil skje i framtiden, sa Silva på pressekonferansen etter 0-0 kampen mot Marseille søndag kveld.

Kontraktsforhandlingene har vært på stedet hvil i lang tid. Det er opp til klubben, når vi skal starte forhandlingene, men jeg er klart til å sette meg ned å diskutere fremtiden min i klubben. Vi startet allerede forhandlingene forrige sesong, men det stoppet igjen. Jeg vet ikke hvorfor. Thiago Silva har vært i PSG siden 2012 da han ble hentet fra AC Milan.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -