Thiago: Jeg vil vinne Champions League

141

Bayern München-spilleren vil bli i klubben frem til Champions League trofeet er i boks.

Tidligere i uken forlenget Bayern München-spilleren Thiago Alcantara sin kontrakt med den sør tyske klubben frem til 2021. Med ny kontrakt har midtbanespilleren et stort mål.

– Mitt mål er den samme som den har vært de siste årene. Jeg ønsker å vinne Champions League med denne klubben. Jeg vil bli her til jeg har vunnet turneringen, sier Thiago til Bayern Münchens egen TV-kanal. Thiago Alcantara kom til Bayern München tilbake i 2013 fra FC Barcelona.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -