Thomas Drage klar for FFK

566
Foto: Fredrikstad klubblogo

Thomas Drage (27) tar turen ned i PostNord og er klar for Fredrikstad, det bekrefter klubben på sine hjemmesider i dag. Drage Har signert en avtale som i første omgang frem til sommeren. Drage trente med FFK allerede i januar men da fikk han ingen kontrakt, han har senere trent med Bodø, Mosjøen og den Hviterussiske klubben Dinamo Minsk men uten å få noen kontrakt. Men nå er han altså klar for Fredrikstad. 

Den tidligere Bodø-glimt, Falkenberg, Tromsø og Sogndal spilleren fortsetter karrieren i Østfold. Etter nedrykket med Falkenberg i 2016 valgte Drage å signere med den daværende OBOS klubben Bodø-Glimt i 2017. Under hans første år endte det med stor suksess med både mye spilletid og opprykk for Bodø. Mens i 2018 sesongen ble det langt mørkere tider, Drage startet kun en kamp forrige sesong og kom inn som innbytter 11 ganger i serien. Han fikk også 3 kamper fra start i cupen.

På FFK sin hjemmeside sa Per Mathias Høgmo følgende:

Thomas er en erfaren og fotballklok spiller som er dyktig relasjonelt. Han var en viktig brikke i Tromsø sin suksess periode fra 2009-1012. Etter å ha vært endel skadet i fjor er vi nå glade for at han ønsker om å bli endel av FFK. På et treningsopphold her i vinter gjorde han et godt inntrykk.
Thomas blir en flott tilvekst til vår allerede spennende tropp men vil komme til å trenge litt tid for å bygge seg opp.

- Annonse -

Dette blir ansett å være en enorm forsterkning til FFK som har som målsetning og rykke opp til OBOS. Klubben har gjort mange solide signeringer og er av mange favoritten til å rykke opp. De er tippet å få en hard kamp av blant annet Egersund og Hødd som også var nære i fjor. så spørs det nå å se om FFK kan klare å ta steget denne sesongen. Men Thomas Drage er uten tvil en av de hvis ikke den største signeringen i PostNord denne sesongen.

Men kontrastene fra PostNord er store i forhold til hvordan starten av hans karriere var og hvordan den var spådd. I 2011 var Drage 19 år og startet 29 av de 30 eliteserie kampene for Tromsø som gikk bort og tok sølv samme år. Den gangen ble han spådd en lysende karriere og fikk også være med på landslagets vinterturné i Thailand. Nå er han altså klar for Fredrikstad i norsk andredivisjon, Skal det gamle stortalentet endelig nå sitt fulle potensiale?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -