Thorsby klar for Serie A-klubb – forlater Heerenveen etter sesongen

173
Morten Thorsby (t.h.) er klar for et nytt steg i fotballkarrieren, når han etter sesongen forsvinner til Serie A og Sampdoria. Foto: SC Heerenveen

Morten Thorsby (22) er klar for Sampdoria fra og med neste sesong.

Morten Thorsby forlater Heerenveen til fordel for den italienske Serie A-klubben Sampdoria etter inneværende sesong. Det bekrefter den italienske storklubben på sine nettsider.

- Annonse -

22-åringen vil spille ut sesongen med den nederlandske klubben Heerenveen, før han etter planen slutter seg til Sampdoria. Men midtbanespilleren kan allerede visstnok ende opp i Italia allerede i løpet av januar om klubbene klarer å komme til enighet.

Thorsby skal ha signert under på en fireårsavtale med Sampdoria. Han skal også etter det VG erfarer har spilleren mer en dobler lønnen sin i den nye klubben.

– Det er kjempedeilig. Det er en befriende følelse. Det gir meg ro. Jeg er selvfølgelig veldig stolt og glad. Det er et stort steg. Det er en liga som passer meg veldig bra. Jeg føler dette er et veldig riktig steg for meg, sier Thorsby til VG etter overgangen var et faktum.

Takker agentene

Det skal visstnok være hans to agenter Mike Kjølø og Morten Wivestad som har forhandlet frem avtalen. Thorsby har jobbet sammen med dem siden overgangen fra Stabæk i 2014.

– Vi har hatt et godt samarbeid i 4,5 år, som nå har ført meg til Sampdoria. Det er veldig morsomt. Det er mange som spiller en rolle i en slik stor overgang. Det er stort å få det til, forteller Thorsby ifølge VG.

Hadde flere muligheter

Morten Thorsby sier også at han hadde flere valgmuligheter. Men totalpakken var det som gjorde at han valgte Sampdoria.

Kommentarer

kommentarer