Tidligere landslagsspiller på FFK trening

811
Fredrikstad logo

Tidligere landslagsspiller Thomas Drage (26) var i dag på FFK trening med håp om å få kontrakt. 

Den tidligere Bodø-glimt, Tromsø og Sogndal spilleren var i dag på Fredrikstad sin første trening for året. 26-åringens kontrakt med Bodø-Glimt gikk ut i slutten av 2018 og nå er han på jakt etter ny klubb, kan neste stoppested bli Fredrikstad stadion?

Etter nedrykket med Falkenberg valgte Drage å signere med den daværende OBOS klubben Bodø-Glimt i 2017. Under hans første år endte det med stor suksess med både mye spilletid og opprykk for Bodø. Mens i 2018 sesongen ble det langt mørkere tider, Drage startet kun en kamp forrige sesong og kom inn som innbytter 11 ganger i serien. Han fikk også 3 kamper fra start i cupen.

Les også: Fotballnerd.no søker lagansvarlige skribenter

- Annonse -

Kontrastene er store i forhold til hvordan starten av hans karriere var og hvordan den var spådd. I 2011 var Drage 19 år og startet 29 av de 30 eliteserie kampene for Tromsø som gikk bort og tok sølv samme år. Den gangen ble han spådd en lysende karriere og fikk også være med på landslagets vinterturné i Thailand. Skal det gamle stortalentet endelig nå sitt fulle potensiale?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -