Tidligere LSK-stopper har signert for 4. divisjonsklubb

1381
Marius Amundsen. Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Den tidligere Lillestrøm-midtstopperen Marius Amundsen er klar for 4. divisjonsklubben Skjetten Fotball.

Siden Amundsen returnerte til Lillestrøm fra Skjetten i 2014, spilte midtstopperen 126 kamper i Eliteserien for klubben. I tillegg vant han cupen med klubben i 2017.

Etter 2018-sesongen forlot Amundsen Lillestrøm og var uten klubb, men gjorde comeback i slutten av juni 2020. Med 22 kamper i OBOS-ligaen bidro forsvarsspilleren til at Lillestrøm returnerte til Eliteserien etter kun ett år. 28-åringen la imidlertid opp som profesjonell fotballspiller etter sesongen.

Les også: Norge tapte mot solide Sverige

- Annonse -

Nå er Amundsen klar for Skjetten, som spiller i 4. divisjon og hvis stadion ligger et drøyt kvarter med bilen fra Åråsen. I Skjetten skal han ikke bare spille fotball, men også være en del av trenerteamet.

– Vi får inn en kjempemotivert, fin fyr med mange års erfaring fra toppnivået i norsk fotball og som har lyst til å brette opp ermene for Skjetten Fotball og for breddefotballen som har ligget lenge nede, sier Skjettens sportslige leder Sami Sakka til klubbens hjemmeside.

Amundsens kontrakt med Skjetten varer ut 2021.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -