Tidligere Sarpsborg-angrepsspiller klar for Sandefjord

333
Alexander Ruud Tveter (med ballen) i aksjon for Sarpsborg mot Mjøndalen i 2020. Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Sandefjord har signert den tidligere Sarpsborg-angrepsspilleren Alexander Ruud Tveter.

Ruud Tveter har vært uten klubb siden kontrakten med Sarpsborg gikk ut 1. januar. Han har signert en kontrakt ut året med Sandefjord.

– Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit å trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Ruud Tveter til Sandefjords hjemmeside.

Les også: Oppsummering av søndagens kamper

- Annonse -

Etter en sesong uten målpoeng på tolv seriekamper i Sarpsborg, ønsker Ruud Tveter å bidra med mål og målgivende i Sandefjord.

– Jeg ser for meg en sesong hvor vi skal kjempe for tre poeng i hver kamp og komme oss så høyt som mulig på tabellen. Mine ambisjoner er å bidra med målpoeng og hardt arbeid for laget, forteller han.

For Fredrikstad og Sarpsborg har Sandefjords nysignering spilt til sammen seksti kamper (fem mål, to målgivende) i Eliteserien. Ruud Tveter har også spilt over hundre kamper i OBOS-ligaen, og har i tillegg spilt én sesong hver på de to øverste nivåene i Sverige for Halmstad. For Follo spilte han dessuten cupfinalen i 2010 (0-2 mot Strømsgodset).

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -