Tidligere Strømsgodset spiller klar for Fredrikstad

645
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

Fredrikstad henter inn en ny venstreback i stallen, spilleren har tidligere vært i Strømsgodset og i Manchester City.

Spilleren det er snakk om er Razak Nuhu, han er 25 år og er en anvendelig venstreback som også kan spille venstre midtstopper i følge FFK trener Andrea Loberto.

Han sier også at klubben er veldig fornøyd med å ha sikret seg Nuhu, han sier at spilleren har gjort sakene sine bra på prøvespill hos både Vålerenga og Kristiansund og at FFK har fått gode tilbakemeldinger fra begge steder sier Loberto til FredrikstadFK sine nettsider.

Razak er en spiller som er best kjent med å være venstreback i en firer bak men kan spille både back og midtstopper i 3 – 5 – 2. Signeringen er med på å gi klubben flere muligheter både i laguttak og formasjonsmessig sier sportssjef og daglig leder Joacim Heier før han fortsetter med at spilleren har hatt lite kamptrening og at det vil ta tid før han kommer i toppform igjen, før han også sier at 5 uker med trening hos Vålerenga og Kristiansund viser at formen kan være i anmarsj til klubbens hjemmesider.

- Annonse -

Razak har tidligere spilt i Strømsgodset, der spilte han 3 år og der tok han også gull med drammensklubben i Tippeligaen. Etter de tre sesongene der var han i Manchester City før han tok turen til kypriotisk fotball hvor han spilte de 2 – 3 siste sesongene i toppdivisjonen der.

Andreas Aalbu ferdig

Andreas Aalbu, som var tiltenkt en plass fremover i årets sesong, valgte i går og takke for seg. Spilleren var aktuell for Ull/Kisa og igår så ble det klart at han signerte for klubben. Aalbu ble hentet i 2015 sesongen for å hjelpe klubben mot ny kontrakt i OBOS ligaen, noe han og Arne Erlandsen jobbet godt og bidro til at klubben gjorde. I fjor ble han vraket av Jan Halvor Halvorsen og ble nektet av Halvorsen å drive med egentrening etter hovedtreningene, han ble tilslutt leid ut sammen med Mats Andre Kaland til Varberg og de to kom tilbake til klubben i år for å kjempe om en plass i laget der.

Nå er det slutt for bæringen som valgte å gå til Ullensaker/Kisa, han reiser fra Fredrikstad uten å ha noen vonde ord om klubben, men med begrunnelse av at han ønsker å spille fast og bli satset på for å yte sitt beste. Fredrikstad FK har ikke noen planer om å hente noen nye angrepsspillere og velger å heller satse på spillere som Moustapha Ndaiye, Sanel Kapidzic, Ulrik Flo og Anas Farah.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -