Tips: Behold spenningen gjennom hele kampen

126
Photo by Phillip Goldsberry on Unsplash

Tips: Behold spenningen gjennom hele kampen

Vi kjenner alle følelsen; man har gledet seg til en fotballkamp med laget sitt, eller man har en klar favoritt på kampen som skal spilles. Men så spiller ikke laget like bra som man hadde håpet, eller så sitter man gjennom kampen uten nevneverdige ting som skjer og føler egentlig at kampen er litt kjedelig. 

Dette er selvfølgelig ikke noe som skjer alt for ofte, men noen ganger kan man sitte med følelsen av å være litt skuffet over at kampen ikke ble like spennende som man hadde håpet. Da kan det være lurt å gjøre noen små ting underveis som kan øke spenningen, og som kan løfte kampopplevelsen til nye nivåer. 

Lag et skjema

Det blir morsommere å følge med på en kamp dersom man har noe å følge med på. Så hvorfor ikke lage et skjema eller notere ned ting som skjer underveis i kampen? Du kan for eksempel lage oversikter som viser hvor mange ganger din favorittspiller har vært nær ballen, hvor mange målsjanser det har vært, hvor mange frispark og mye mer. 

Ved å lage seg noen ting som tvinger en til å følge med på kampen, til tross for manglende spenning, kan du gjøre kampen enda morsommere. 

- Annonse -

Sett andre mål i kampen

Dersom en kamp mangler mål, eller at motstanderlaget har scoret såpass med mål at kampen ikke lenger føles verdt å følge med på, så kan man sette andre mål man kan håpe på at skjer. Kanskje du ser kampen sammen med noen andre, og dere kan vedde mot hverandre om hva som kommer til å skje i løpet av kampen? Dette kan handle om hva som helst av mulige scenarioer som skjer i kampen. 

Kanskje dere kan vedde om hvor mange målsjanser hvert av lagene kommer til å ha i løpet av kampen? Eller hva med å vedde om det kommer et straffespark, eller at din favorittspiller kommer til å score. Det finnes uendelig av muligheter og scenarier om hva som kan skje i en fotballkamp – som ikke trenger å handle om hva sluttresultatet kommer til å bli. 

Dersom du ikke er sammen med noen du kan vedde med, eller om du ønsker å høyne spenningen i kampen enda litt mer kan du vurdere å teste ut live odds som baserer seg på noe av det samme. Med live odds kan du nemlig plassere odds underveis i kampene og på den måten holde spenningen oppe hele kampen. Ved å søke på nett kan du finne gode tilbud og velkomstbonus, blant annet denne bet365 bonuskode som tilbys nye kunder.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -