1. Planlegg bra
“If you fail to plan you are planning to fail” Dette gjelder også I fantasy verden. Planlegg bytter, kven du skal bruke og kapteinar. Når skal du bruke chipsene. Det er fleire lag som skal spele to kamper på ein runde i runde 2 så da gjelder det og ha mange spelera på dei laga. Da kan det være lurt og planlegge om du skal bruke «rik onkel» i denne runden.

- Annonse -

2. Ha spelere på benken som også speler.

Det er veldig lurt og ha spelere på benk som kan komme inn vist det skjer noko uventa. Dette gjer også at du kan rullere på laget I forhold til kven som har dei beste kampane, og kven du trur får mest poeng.

3. Speler som tar dødballar har økt sjanse for og få målpoeng
Mange lag skårar mange mål på dødball. Vist du har ein speler som f.eks tar frispark og hjørnespark, kan ha få mange ekstra målgivene på dette. Det kan også være bra og ha splerer som tar straffer for sitt lag. Dette vil øke sjansen for at han skårar fleire mål.

4. Ha ein balansert tropp
Mange tenker at dei vil ha berre dei dyraste og dei billigaste spelarane. Eg meiner at du bør finne 4-5 dyre, 7-8 som ikkje er for dyre og resten ganske billig. Eg trur det vil være mange som ligger på rundt 6-7 millionar som kommer til og vere veldig gode og ha på laget.

5. Vær tålmodig
Det suraste som skjer i fantasy er vist du tar inn ein speler, og at han og ikkje presterer som du forventar og du tar han ut, også begynner han og få mange poeng. Tenk nøye igjennom kven du tar inn og ut, og vist du har tenkt nøye igjennom det, bør du holde på denne spelaren ei stund. Men og være tålmodig handlar også om å vente med byttene sine. Mange tar byttene sine med ein gang etter runden, men da kan det komme skader og uforventa ting.

Vist du syntest fantasy er interessant så kan du registrere deg og lage eit lag hos Eurosport. Der kan du også bli med i Fotballnerd.no sinn Fantasy-liga, der du kan vinne drakt. Koden for og bli med i den er 338-2123. Gjerne tips venne dine om Eliteserien Fantasy og følg med på Fotballnerd.no for der kommer det tips og gode råd både før og under sesongen.

Kommentarer

kommentarer