To Ajax-stjerneskudd beroliger fansen, ingen salg i vinter

95
Real Madrid planlegger et monsterbud på 19 år gamle Matthijs de Ligt (Foto: Twitter @AFCAjax).

De to meget ettertraktede Ajax-stjerneskuddene Frankie de Jong og Matthijs de Ligt er begge klare på at de ikke forlater Amsterdam-klubben i vinter.

- Annonse -

Begge har vært linket til store klubber og for høy overgangssum.

“Det blir ingen avgang i denne transferperioden. Ajax-fansen trenger ikke å være redd for det. Vi ønsker å vinne tittelen og alle spillerne trengs for å klare det,” sier Le Ligt til NOS.

Ajax ligger på andreplass bare to poeng bak PSV, og skal også spille åttedelsfinale mot Real Madrid i Champions League.

19 år gamle De Ligt er blant annet ønsket av Bayern Munchen, Juventus og Barcelona.

Sistnevnte nevnes også med en overgang for De Jong, sammen med Paris St. Germain. Den nederlandske avisen De Telegraaf og den franske pressen nevner Paris St. Germain som favoritt, mens spansk media er overbevist om at han drar til Barcelona.

“Uansett drar jeg ikke nå, det er hundre prosent sikkert at jeg blir ut sesongen,” sier De Jong til Ajax TV.

Han håper lagkameratene blir.

“Jeg vet ikke hva som skjer med andre spillere, men jeg personlig håper gruppen blir samlet. Så langt har vi hatt en relativt bra første halvdel av sesongen, og atmosfæren i gruppa er god. Vi har masse kvalitet, så det vil være synd om noen drar,” sier De Jong.

Det kan kanskje bli vanskelig å beholde David Neres. I følge den nederlandske avisen De Telegraaf har kinesiske Guangzhou Evergrande gitt et bud på 43 millioner euro for han.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer