To klubber jakter Arsenals Koscielny

266

Italienske AC Milan samt franske Marseille vil begge ha Arsenal midtstopperen Laurent Koscielny.

Laurent Koscielny har vært en av de viktigste spillerne for Arsen Wenger i gjennom flere sesonger, men allerede denne sommeren kan han forsvinne fra klubben.

Det har lenge vært rapportert interesse fra blant annet Marseille, men nå skal også en annen klubb ha hevet seg med i kampen om 31-åringen. Ifølge Daily Mirror skal det være den Italienske storheten AC Milan som skal ha kommet inn i bildet. Begge klubbene rapporteres nemlig å legge inn et bud på franskmannen.

AC Milan har under de nye eierne allerede handlet inn en rekke nye spillere til klubben, men de skal også ha et stort ønske om å hente 31-åringen til den italienske motebyen Milano. Tidligere denne måneden sa Koscielny, at han kunne bli fristet av en overgang til Marseille.

- Annonse -

– Jeg har kontrakt med Arsenal. Jeg skrev under på  forlengelse i november i fjor frem til 2020. Jeg spiller for en bra klubb, sa han senest den 11 juni til Telefoot mens han var på landslagsoppdrag for det franske landslaget.

– Jeg har alltid sagt at jeg er stor fan av Marseille, spesielt da jeg var yngre. Når en klubb som Marseille kontakter deg, er det veldig artig, men om jeg skriver under på en kontrakt med dem? Det har jeg har ingen anelse om.

31-åringen Koscielny kom til klubben fra FC Lorient i 2010 og har siden spilt mer enn 300 kamper.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -